Upcoming events @DigiKOT

Ontdek hier alle aankomende events in het DigiKOT! Voor de afgelopen events bekijk zeker onze socials. 

Ook jouw event in DigiKOT organiseren en kenbaar maken? Stuur ons gerust!

INFOSESSIE: ISHTAR365

Jouw digitale HR-Werkplaats

In de huidige dynamische bedrijfswereld, waar aanpassingsvermogen en connectiviteit sleutelfactoren zijn, is het cruciaal voor Human Resources om een werkplek te creëren die zowel productief als flexibel is. Ishtar365 speelt hierop in door een innovatieve digitale HR-omgeving te creëren, verankerd in de betrouwbare infrastructuur van Microsoft.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze informatieve sessie waarin we de mogelijkheden van Ishtar365 uitlichten en demonstreren hoe het jouw organisatie kan transformeren.

INFOSESSIE: ISHTAR 365

Jouw Digitale Werkplek

In de hedendaagse snel veranderende zakelijke omgeving is het essentieel om een werkplek te hebben die niet alleen productief is, maar ook flexibel en verbonden. Ishtar365 biedt precies dat, door een dynamische digitale werkplaats te creëren bovenop de vertrouwde Microsoft omgeving.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan onze informatieve sessie waarin we de mogelijkheden van Ishtar365 uitlichten en demonstreren hoe het jouw organisatie kan transformeren.

DigiKOT

De plaats voor creatieve en innovatieve evenementen

Digikot, gelegen op een boogscheut van Leuven, biedt een veelzijdige en inspirerende ruimte voor een breed scala aan evenementen.

Van bedrijfsbijeenkomsten, workshops en seminars tot lezingen en netwerkevenementen, Digikot is de ideale plek voor organisaties die op zoek zijn naar een unieke locatie die creativiteit en innovatie stimuleert.

Bij Digikot begrijpen we het belang van evenementen die niet alleen vlekkeloos verlopen, maar ook een blijvende indruk achterlaten op de deelnemers. Onze locatie is uitgerust met state-of-the-art technologie, flexibele ruimtes en een sfeervolle ambiance die elke bijeenkomst transformeert in een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een intieme workshop organiseert voor een selecte groep professionals of een groot bedrijfsevenement plant, ons ervaren team staat klaar om je van begin tot eind te ondersteunen.
Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al je behoeften voldoen, van technische ondersteuning tot catering en decoratie.

Bij Digikot is elk evenement een kans om te inspireren, te verbinden en te innoveren. Wij nodigen je graag uit om de mogelijkheden te ontdekken en samen met ons evenementen te creëren die een verschil maken.

 

Ontdek Digikot vandaag nog en maak van je volgende evenement een onvergetelijk succes.