Organiseer jouw teambuilding in Herent

Ontdek de ideale bestemming voor meetings en teambuilding in het prachtige Herent. Bij ons staan verbinding en samenwerking centraal, terwijl we unieke, boeiende activiteiten aanbieden die speciaal ontworpen zijn om teams sterker te maken.

Combineer vergaderingen en opleidingen in onze uitstekend uitgeruste vergaderzalen met inspirerende workshops en teambuildingactiviteiten. Geniet van zowel outdoor als indoor activiteiten in de directe omgeving van het DigiKOT, waardoor jouw team niet alleen productief samenwerkt, maar ook op een plezierige manier sterker wordt.

Bij ons kan je jouw zakelijke bijeenkomsten perfect combineren met activiteiten die het teamgevoel en de samenwerking bevorderen, voor een complete en verrijkende ervaring.

Boulder

Breng een bezoekje aan de boulderzaal dat zich juist naast het DigiKOT bevindt. Dompel je onder in de wondere wereld van de klimsport samen met jouw team.

Bouldering is de ideale activiteit om na een dag vol meetings of training de armen en benen los te schudden en het hoofd leeg te maken.

  • Wat houdt het voor jullie in?
    • Privésessie van 2 uur (incl. uitleg, begeleiding, materiaal,…)
    • Gebruik van kleedkamers en douches.
  • Groepen tot 30 personen kunnen deelnemen aan de activiteit 
  • Prijs: op aanvraag

Binnenkort meer...